Met ingang van 1 januari 2017 maakt Video- en filmclub Close Up gebruik van de ruimtes in het prachtige dorpshuis Meester Hekman Hoes in Drouwen.

De club was voorheen gevestigd in Stadskanaal en zocht een nieuwe clubruimte. Deze vonden we in Drouwen.

Zoals de naam al aangeeft betreft het een club die gespecialiseerd is in het maken van videofilms. Dit willen we graag delen met de bewoners van Drouwen, Bronneger en Bronnegerveen (en omstreken).

De clubavonden zijn op de eerste en derde dinsdag van elke maand, aanvang 19.30 uur. Iedereen die graag wil weten wat we doen en/of die geïnteresseerd is in het maken van videofilms is van harte welkom. Dat geldt uiteraard ook voor degenen die filmen met de smartphone en daarover niet (geheel) tevreden zijn: We willen hierin graag adviseren.

In de Dorpskrant van januari komt een uitgebreid artikel en op dinsdag 17 januari organiseren we een kennismakingsavond.

Facebook @VideoClubCloseUp:

Laatste Nieuws

Geplaatst op 09/01/18

Videoclub Close Up heeft een nieuwe foto toegevoegd. ... Lees meer...Lees minder...

Geplaatst op 08/06/17

Woensdagavond 7 juni de film - opgenomen tijdens een voorstelling van het toneelstuk "De Juffer en de Jongs" - vertoond aan de spelers in dit stuk. Resultaat: veel hilariteit om andermans grollen en grappen. Tijdens het spelen krijgen de artiesten niets mee van wat op het podium gebeurt. Nu pas krijgen ze door waarom het publiek soms buikpijn kreeg van het lachen. Het is trouwens ook wel confronterend over wat je als speler doet of laat op het podium.
Een zeer geslaagde avond met dank aan vooral Dick de Jonge die de enorme taak op zich heeft genomen om beelden van 3 camera's te monteren tot één film.
Afgesproken is met de mensen van Toneelver. Vriendenkring om in de toekomst meer samen te doen.
... Lees meer...Lees minder...

Geplaatst op 26/03/17

Zaterdag 25 maart vond in De Biotoop in Haren het 58e Nova Noord Filmfestival plaats. De film "Drouwenerzand" van Lukas Aalders werd gewaardeerd met brons en de Clubfilm "Zeg het met bloemen" kreeg de derde prijs. De laatste is een coproductie van Toneelver. De Vriendenkring en Videoclub Close Up.
De rollen werden ingevuld door Koos van Wolde en Ineke de Vries. Camera Dick de Jonge, scenario en regie Hiske Boels en montage Lukas Aalders. Beide films zijn te zien op deze Facebookpagina.
... Lees meer...Lees minder...