Met ingang van 1 januari 2017 maakt Video- en filmclub Close Up gebruik van de ruimtes in het prachtige dorpshuis Meester Hekman Hoes in Drouwen.

De club was voorheen gevestigd in Stadskanaal en zocht een nieuwe clubruimte. Deze vonden we in Drouwen.

Zoals de naam al aangeeft betreft het een club die gespecialiseerd is in het maken van videofilms. Dit willen we graag delen met de bewoners van Drouwen, Bronneger en Bronnegerveen (en omstreken).

De clubavonden zijn op de eerste en derde dinsdag van elke maand, aanvang 19.30 uur. Iedereen die graag wil weten wat we doen en/of die geïnteresseerd is in het maken van videofilms is van harte welkom. Dat geldt uiteraard ook voor degenen die filmen met de smartphone en daarover niet (geheel) tevreden zijn: We willen hierin graag adviseren.

In de Dorpskrant van januari komt een uitgebreid artikel en op dinsdag 17 januari organiseren we een kennismakingsavond.

Facebook @VideoClubCloseUp:

Laatste Nieuws

Geplaatst op 04/10/17

Videoclub Close Up heeft een evenement toegevoegd.

Heb je een leuk filmpje gemaakt op Smartphone of I-phone? Stuur dit filmpje met WeTransfer naar ly.aalders@ziggo.nl of neem het mee op een usb-stick. Wij projecteren het filmpje op een groot scherm. De publieksjury bestaande uit alle bezoekers, geven een cijfer. De filmer met de hoogste score wint een mooie Selfie-stick. Bij gelijk aantal punten wordt gelood.
Heb je advies nodig: bij Close-Uo ben je aan het goeie adres.
(Click op de afbeelding voor totaal beeld.)
... Lees meer...Lees minder...

Geplaatst op 25/09/17

Videoclub Close Up heeft een evenement toegevoegd.

Close-Up maakt pas sinds 1 jan. 2017 gebruik van het Dorpshuis en moet nog even ingepast worden in het schema van gebruikers.
Daarom wisselen wij wel eens van clubavond. Tot het eind van het jaar verhuizen we naar de DONDERDAGAVOND. De 2e en 4e van de maand.
Momenteel zijn we druk bezig met het opzetten van een workshop Filmen met je Smartphone.
Er wordt heel veel gefilmd, maar... wat gebeurt er daarna met deze beelden? Later zijn ze van onschatbare waarde, die beelden van verjaardagen, vakanties, etc.
De basisschool is benaderd voor een project Filmen op school. De eerste bespreking is geweest. Het team is enthousiast en wil graag meewerken een lesprogramma te ontwikkelen.
Close-Up roept alle inwoners van Drouwen, Bronneger en Bronnegerveen op om beeldmateriaal, dat geschoten is tijdens evemenenten of andere gebeurtenissen, aan ons ter beschiking te stellen. Wij willen graag, met jullie hulp, eens per jaar een soort Jaarjournaal te maken. Tijdens een nieuwjaarsbijeenkomst zou deze film dan kunnen worden gedraaid en ter beschikking worden gesteld aan dorpsbelangen.
... Lees meer...Lees minder...

Geplaatst op 09/09/17

Videoclub Close Up heeft een evenement toegevoegd.

In tegenstelling tot eerder vermeld:
DE CLUBAVONDEN VINDEN PLAATS OP DE
2E EN 4E WOENSDAG VAN DE MAAND
... Lees meer...Lees minder...